Specialisaties

AV fysiotheraphie Rotterdam zuid

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode binnen de fysiotherapie die doormiddel van een naaldmanipulatie (de druk van een naald) verhardingen in de spier, triggerpoints geheten opheft. Deze behandeling is erg effectief bij spanningsklachten en sportgerelateerde klachten. AV fysiotherapie heeft de cursus gedaan bij DNS. Voor meer informatie over dry needling kunt u terecht op www.myopain.nl. 

AV fysiotheraphie Rotterdam zuid

Orthopedische Revalidatie

Een voorste kruisbandreconstructie, of meniscusoperatie gehad? Voor de revalidatie is fysiotherapie een absolute must. Bij AV Fysiotherapie wordt u intensief begeleid om het maximale te halen uit het herstelproces. Een revalidatietraject bij bestaat uit trainingen op maat in combinatie met handelingen op de behandelbank om de optimale voorwaarden te creĆ«ren voor het herstel.

Boardsports

Als skate- of snowboarder ben je bij AV fysiotherapie op het juiste adres. Alex heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring met het skate- en snowboarden en weet hoe vervelend het kan zijn om niet te kunnen skaten als je weer eens door je enkel bent gegaan of een goede crash hebt gehad. 
Ik doe er alles aan om je na een blessure weer back on board te krijgen!


AV fysiotheraphie heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.